Terug naar alle evenementen

ZELFHULP THEATER Daan Koene | Ontdek de kracht van angst en liefde

  • Lutherse Kerk Maastricht 14 Hondstraat Maastricht, LI, 6211 HX Netherlands (kaart)

Ontdek de Kracht van Angst en Liefde
Dit is geen simpele feelgood voorstelling, ook geen positief denk trucje en al helemaal geen avondje lekker mijn problemen weglachen. Nee, hier ga je emoties VOELEN, hier pak je de bron van pijn en lijden in je leven aan, en verander je dat. Dit is een voorstelling waar jij in de spiegel kijkt, een voorstelling waar je geconfronteerd wordt met jezelf. Tenminste, als je dat durft…

Heb je er ooit bij stilgestaan dat jouw overtuigingen, waarden en regels bepalen hoe je denkt, voelt en gedraagt? En wist je dat de meesten van ons nog nooit ZELF de keuze hebben gemaakt om verantwoording te nemen over deze krachten?

Nee, integendeel, we nemen voor lief wat we hebben. In plaats van controle te nemen over ons leven, kiezen we ervoor om ons te laten leven. We laten ons LIJDEN door ANGST. Angst om niet goed genoeg te zijn of de angst om niet geliefd te zijn. En daar kies jij zelf voor, want er is een kracht die elke gedachte, elk gevoel en elke emotie in je leven controleert.

De waarheid is dat wat er ook ‘mis’ is in ons leven, meestal komt doordat we niet in lijn zijn met onze gedachten en harten. Want wat mis is in ons leven, zal altijd aanwezig zijn. Net zoals wat juist is. JIJ bepaalt ZELF of het glas halfvol, of halfleeg is.

VOOR WIE?
Deze voorstelling is voor jou als je:
– Dieper wilt duiken in de krachten van Angst en Liefde.
– Een begrip krijgen van waarom je de dingen doet die je doet.
– Wilt leren leven vanuit liefde, ongeacht de omstandigheden.

En dat slechts, in één avond. Plus, je zult ontdekken:
– Praktische strategieën om angst te overwinnen en te leven met een hart vol liefde, die je direct kunt toepassen in je relaties, werk en persoonlijke leven.
– Interactieve oefeningen die je niet alleen inzicht geven, maar je ook uitrusten met tools om bewuster en gelukkiger te leven.
– Hoe je negatieve denkpatronen (ANGST) kunt omzetten naar LIEFDE.